Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  Назад към списъка

  10 идеи за коледни подаръци за него и за нея

  10 идеи за коледни подаръци за него и за нея

  Отново е това време на годината. Стресът от намирането на перфектния подарък за половинката ви кара да се молите на Дядо Коледа да извърши коледно чудо.

   

  Коледен подарък за него

   

  Нашите коледни елфи работят здраво, за да създадат перфектния списък за мъжа в живота ви. Затова седнете, отпуснете се и оставете Mit.bg да достави супер подаръците през празничния сезон! A, ето го и Коледното чудо!

  1.    За мъжа, който обича геймърството – Игри за конзола

  Игрите - и по-специално компютърните игри и тези за конзола - могат да бъдат скъпо хоби, но също така са много популярни. Готови сме да се обзаложим, че човекът, за когото пазарувате тази година, играе игри и ако е така, може да помислите за такъв подарък.

  >> Виж всички наши предложения в категория Игри <<

  2.    За мъжа, който обича спорта – Боксова круша, Фитнес уред и други

  Ако вашият човек обича спорта, спортува много и през цялото или пък иска да започне това начинание с настъпването на новата година, подходящ подарък би бил точно насърчаването с подходящ подарък.

  >> Виж всички наши спортни предложение <<

  3.    За мъжа, който обича автомобила си – Авто и GPS аксесоари

  Да, те не са никак малко! А и любовта към колата никога не е малко. Автомобилните фенове могат да бъдат трудни заизбор на подарък. Подбрахме няколко от най-готините и най-полезни подаръци, които всеки любител на автомобила би се зарадвал.

  >> Виж всички наши авто предложения <<

  4.    За мъжа, който обича да колекционира – Инвестиционни монети

  Търсите идеалния подарък за този придирчив колекционер? Или онзи човек, който винаги иска "нещо различно?" Или може би сте се заровили в идеи за подаръци, които едновременно да бъдат WOWза получателя, но и да бъдат нещо, което ще пази десетилетия напред? Е, тук в Mit.bg свършихме трудната работа за вас. При нас ще намерите златни и сребърни монети за коледното чорапче.

  >> Виж всички наши предложения за инвестиционни и златни монети <<

  5.    За мъжа, който обича интересни аксесоари – Готин сувенир, чаша и други

  Може би вашият човек си пада по полезните и готини аксесоари, всъщност тях всички ги харесват, защото там някак как да сбъркаш. Гамата е голяма от готино сувенири, забавни подаръци, интересни чаши и джаджи за офиса.

  >> Виж всички наши предложения <<

  Коледен подарък за нея

  Разгледайте тези идеи, за да намерите подарък, който да е толкова креативен и модерен, каквато е и тя. Разбира се, включихме и няколко романтични варианта, тъй като празниците са чудесно време да й напомните за вашите чувства.

  1.    За жената, която иска повече време с вас - Прахосмукачка Робот

  Тази Коледа подарете повече време и спокойствие! Прахосмукачката робот ще извършва почистването на пода вместо нея, за да може тя да се отпусне и да прекарва повече време в правене на по-важни неща.

  >> Виж нашите предложения за прахосмукачки робот <<

  2.    За жената, която обича спорта - Постелка за Йога или друг спортен аксесоар

  Може би вашата половинка си пада по спорта. Mit.bg ви предлага няколко брилятни идеи, свързани с всякакъв вид спорт – йога, тенис, фитнес и други,

  >> Виж нашите спортни предложения <<

  3.    За жената, която обича здравословна храна - Фритюрник с горещ въздух

  Ако вашата половинка си пада по здравословното хранене, но същевременно предпочитате заедно да хапвате вкусни неща, знаем идеалния уред – Фритюрник с горещ въздух. Пърженето с горещ въздух гарантира по-малко пара и образуване на миризми в сравнение с конвенционалните фритюрници и позволява приготвянето на нискокалорични, леки и добре поносими храни. Това със сигурност ще се хареса на вашата половинка.

  >> Виж нашите предложения за фритюрник с горещ въздух <<

  4.    За жената, която обича да готви - Кухненски робот с функция за готвене

  Е, помислете си, какво по хубаво от това да се отпуснете пред камината с чаша вино в ръка, докато този кухненски робот върши цялата работа. А крайният резултат винаги е вкусно и топло ястие. Въпреки любовта си към готвенето вашата половинка ще се наслади на всеки момент повече, когато е оставила приготвянето на храната в сигурни ръце.

  >> Виж нашите предложения за кухненски робот <<

  5.    За жената, която обича кожата си – Крем за лице, балсам, четки за грим и други

  Ако все още нямате подарък за вашето момиче, не забравяйте, че всички жени обичат продуктите за кожа.

  >> Виж нашите предложения за грижа за кожата <<

   

   

  Коментари
  Добави коментар Затвори